Level 11

Software & advies

Software

Als deskundige kan ik je verder helpen met je Apple software. Ik help je met al je vraagstukken en leg je de logica van de software uit. Weet je niet wat je nodig hebt, dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Er zijn veel vragen op het gebied van software, daarom staan hier een aantal richtingen.

"Ik heb een Mac maar ik wil er meer uit halen."

Op deze veel gestelde vraag heb ik een oplossing gevonden. Ik bied je een training OSX, waarin ik de werking van het systeem helder uitleg. Van hieruit gaan we de praktijk in met programma’s als iPhoto, Safari, Mail, Garageband en meer. Ik stem deze training af op jouw wensen.

"Ik wil met iCloud werken."

Apple biedt iCloud, de voorziening die je apps en materiaal op al je apparaten beschikbaar stelt. Hier zijn veel vragen en onduidelijkheden over. Ik geef je een helder overzicht van de werking van iCloud, en help je met alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Ook op bedrijfsmatig niveau ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan ik op maat adviseren over de implementatie van iCloud.

Is iCloud (nog) niet wat je zoekt dan heb ik genoeg kennis in huis om voor jou de juiste oplossing te vinden.

"Mijn Mac doet niet wat ik wil."

Geloof het of niet, ook een Mac heeft onderhoud nodig. Vaak zijn dit eenvoudige procedures die weinig tijd in beslag nemen. Soms gaat het om een oorzaak die niet direct te zien is, en er dieper gezocht moet worden.

"Hoe implementeer ik mijn Mac in mijn bestaande netwerk?"

Meestal heb je als persoon of bedrijf al een systeem of manier van werken. Je hebt onlangs een nieuwe Mac of iOS device gekocht en wil nu net zo makkelijk verder werken werken als je al gewend bent.

Ik neem de situatie met je door, en bied je een traject dat binnen jouw wensen valt.

Advies

Advies van een expert is altijd prettig om te krijgen. Wanneer dit advies goed onderbouwd is en exact bij je situatie past,kan je de met zekerheid verder werken.

"Kan het beter?"

Wanneer je in je bedrijf een Mac gebruikt zal je door het gebruiksgemak sneller en efficiënter kunnen werken.

De toepassing en implementatie hiervan is vaak een obstakel. Het kost tijd om je te verdiepen in een nieuw systeem, of je bent vastgelopen op vragen waar je nog geen antwoord hebt gekregen.

Ik help je graag op weg om efficiënter te werken. Zaken als centrale opslag, papierloos werken, het werken met sneltoetsen, het gebruik van iCloud, of het maken van goede backups zijn onderwerpen die ik met je uit kan werken. Aan de hand van de unieke situatie van je bedrijf of organisatie ontwikkel ik een advies en help je meer uit je systeem te halen.

"Welke investering is noodzakelijk?"

Heb je nog geen Mac maar wil je weten wat je zoal in huis gaat halen, dan help ik je hier ook graag mee. Het gaat hier niet alleen om de keuze tussen een Mac of iPad, ik denk ook met je mee op het gebied van randapparatuur, filemanagement, het maken van backups en draadloos werken.

"Upgraden of wegdoen?"

Uit mijn 15 jaar intensieve ervaring kan ik je snel adviseren of een investering in een upgrade van je huidige systeem of apparaat zinvol is. Mijn doel is om je in de juiste richting te sturen als het om dit vraagstuk gaat.

"Wat heb ik nodig?"

Als individu is jouw vraag of wens altijd persoonlijk. Mijn advies is daarom altijd op maat gemaakt en op jouw wensen gericht. Ik denk met je mee, en zorg ervoor dat je de komende jaren weer vooruit kan met je nieuwe of bestaande product.

"Veiligheid"

Van wifi wachtwoord tot bestands encryptie, de veiligheid van je bestanden is een onderwerp dat ik met je onder de loep kan nemen.

Waar sla je je backups op? Wie mag wat in het systeem aanpassen? Wat doe je als er een systeem komt te vervallen?

Of neem zelf contact op met Job 06 1001 5000